Tomtarnas julnatt

 
 
Vi har i vår ägo ett gammalt Micki-skåp från 60-talet som ingen velat leka i på länge. Det finns inte mycket kvar av originaltapeterna och en del skavanker på trapphuset samt de klatschigt röda dörrarna gör att alla tre döttrar ratat detta fina skåp. Jag har länge funderat på att göra mig av med det. Villan tar ju trots allt en del plats och min åsikt är att hus mår bäst av att bebos. Till saken hör att jag har en växande samling tomtar som inte riktigt hittat sin rätta plats i juletid. Men så föll allt på plats.
Klart tomtarna skall flytta in! Snabbt gick det och lyckliga blev tomtarna som tillsammans med diverse folk från julkrubban fick tillbringa julnatten i ett ombonat vardagsrum slumrande till tv:n och Ernst trivsamma stämma.
 
 
 

Välkommen!

Välkommen till vår blogg!
Detta universum i miniatyrformat där vi får utlopp för både lek och härskarlystnad likväl som vårt behov av att skapa i väldigt liten skala.
Vi som driver bloggen är jag Emily, mamman med stort intresse för retrodesign och leksaker samt mina döttrar Vera, dockskåpsfantast som enbart godkänner Lundby, Smilla, matkreatör som gärna arbetar i skala 1:12 och Moa som ogillar dockskåp men älskar Darth Vader.